Deel dit artikel
-

PostNL gaat zelfs in de nacht bezorgen

PostNL neemt PS Nachtdistributie over, een belangrijke speler in de nachtdistributie in de Benelux. Daarmee ontstaat ook de mogelijkheid om ’s nachts te bezorgen. Voorlopig alleen voor de zakelijke markt.

De overname van PS Nachtdistributie sluit volgens het koeriersbedrijf aan bij de behoefte van verzenders en ontvangers die steeds meer flexibiliteit verwachten en steeds vaker kiezen voor bijvoorbeeld same day levering. ‘Door deze overname kan PostNL 24 uur per dag, 7 dagen in de week pakketten in de Benelux bezorgen’, aldus Gerrit Mastenbroek, Directeur Pakketten & logistiek.

Het bedrijf, opgericht in 1995 en gevestigd in Steenbergen, bezoekt iedere nacht een kleine 8.000 locaties. Ook de retourpakketten levert het bedrijf af. Het heeft distributiecentra in Steenbergen en Nieuwegein.

Klanten die nu gedurende de dag en in de avond pakketten door PostNL laten bezorgen, kunnen dit vanaf nu ook in de nacht laten doen.

PS Nachtdistributie bezorgt op dit moment alleen aan bedrijven, waaronder opticiens, audiciens en tandartsen. PostNL laat in het midden of het ook aan consumenten gaat bezorgen. Voorlopig nog niet. Wel zouden webwinkels hun pakketten wellicht later in de nacht bij PostNL kunnen aanleveren voor een tijdige bezorging de volgende ochtend.

Deel dit bericht

1 Reactie

Rash

Distributiecentrum zijn steenbergen en vianen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond