Deel dit artikel
-

Première videoclip Robbie Williams op mobiele telefoon

De nieuwe videoclip van Robbie Williams beleeft zijn première op de mobiele telefoon en niet op de televisie.

Hutchinson 3G UK en platenlabel EMI hebben de clip van Misunderstood via de mobiele telefoon in Engeland aan fans ter beschikking gesteld. Gebruikers kunnen de video desgewenst in het geheugen van de mobiele telefoon bewaren en op elk gewenst moment terugkijken. De clip kost 1,50 pond.

“Misunderstood” is de tweede single van het onlangs verschenen Greatest Hits album van de Britse zanger. Dat album is deze maand in zijn geheel verkrijgbaar op een geheugenkaart (MCC) voor mobiele telefoons en zakcomputers voor 29,99 pond bij ongeveer zeshonderd Britse Caphone winkels.

Deze week verschijnen nog eens drie videoclips,  waaronder The Radio en een reportage over hoe die clip werd vervaardigd.

EMI is van plan om voor kerst nog meer albums op geheugenkaart uit te brengen. De verwachting is dat andere maatschappijen snel volgen, zeker nu steeds meer fabrikanten van mobiele telefoons toestellen met een harde schijf hebben aangekondigd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Peter Schinkels

Quote: "EMI is van plan om voor kerst nog meer albums op geheugenkaart uit te brengen. De verwachting is dat andere maatschappijen snel volgen, zeker nu steeds meer fabrikanten van mobiele telefoons toestellen met een harde schijf hebben aangekondigd. " Vreemde redenatie, om albums op een geheugenkaart uit te gaan brengen, als die op korte termijn alweer zwaar verouderd en niet compatibel blijken te zijn omdat er nieuwe telefoons met harddisks op de markt zijn verschenen.Waarom niet meteen die albums op harddisks publiceren?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond