Deel dit artikel
-

Primeur single Robbie Williams bij T-Mobile

Klanten van T-Mobile kunnen van 5 tot 11 september als eerste de nieuwe single Tripping van Robbie Williams op hun mobiele telefoon afspelen, ruim een maand voordat hij in de winkel als cd verkrijgbaar is. Ook zullen speciale beltonen en wallpapers worden aangeboden

Vorige maand kondigden Williams en T-Mobile een 18 maanden durende samenwerking aan, waarbij uniek promotiemateriaal rond de cd ‘Intensive Care’ ter beschikking zal worden gesteld. De nieuwe cd wordt op 9 oktober gelanceerd met een liveconcert in Berlijn. Ook de videoclip van Tripping zal exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar zijn. Financiële details rond deze overeenkomst zijn niet bekend gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat het Britse idool promotiemateriaal ter beschikking stelt aan gebruikers van mobiele telefoons. Vorig jaar hebben Hutchinson 3G UK en platenlabel EMI de videoclip van Misunderstood via de mobiele telefoon gelanceerd.

Ook in Nederland wordt vanaf 27 augustus een cd single eerst als download aangeboden. De hiphop band De Jeugd Van Tegenwoordig brengt zijn nieuwe single via het tv kanaal TMF als beltoon op de markt. Daartoe is een contract gesloten tussen platenmaatschappij Topnotch en MTV Networks. Het is voor het eerst in de Nederlandse muziekgeschiedenis dat een nieuw nummer eerst als ringtone wordt uitgebracht, aldus TMF.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond