Deel dit artikel
-

Proud Nerds opent UX Lab in Nijmegen

Digitaal bureau Proud Nerds heeft het eerste User Experience Lab van Nijmegen geopend in de Splendorfabriek. In het UX Lab wordt de gebruikerservaring van digitale oplossingen onderzocht. Bedrijven en organisaties komen zo te weten hoe gebruikers hun website, webshop of app ervaren en krijgen advies om prestaties te verbeteren.

Gebruikers doorlopen de scenario’s waarbij elke muisbeweging en aanraking in de digitale omgeving wordt gemonitord maar ook de gedachten en emoties worden geobserveerd.

Proud Nerds zette het UX-Lab al succesvol in voor diverse klanten, waaronder de cadeaukaartenwebshop van VVV Nederland. Raymond Smits van Waesberghe, Head of Marketing van VVV Nederland: ‘De testdag was heel plezierig en verhelderend. We hebben veel geleerd door te kijken door de ogen van de bezoekers van onze webshop. Samen met Proud Nerds hebben we verbeterpunten bepaald die de conversie sterk zullen verbeteren.’

Ook bedrijven die geen klant zijn bij Proud Nerds, kunnen een screening in het UX Lab afnemen om hun digitale oplossing te laten beoordelen en advies te krijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond