Deel dit artikel
-

Recharge.com breidt uit naar Australië

Het Nederlandse bedrijf Recharge.com, gespecialiseerd in de handel in prepaidkaarten, brengt zijn diensten uit op de Australische markt.

In Australië wordt jaarlijks voor tientallen miljarden dollars digitaal betaald voor producten en diensten. Daar komt bij dat het systemen als achteraf betalen en prepaidkaarten gemeengoed zijn.

Voor het twaalf jaar oude bedrijf in Amsterdam is niet meer dan logisch om zijn diensten aan de andere kant van de wereld aan te bieden. Australiërs vinden in Recharge.com een bedrijf waarmee ze hun telefoonkaarten kunnen opladen, maar net zo goed die voor Netflix, Spotify, Xbox en een brede waaier aan webwinkels die dit soort accepteren.

Afgelopen najaar haalde Recharge.com 35 miljoen venturecapital op bij SmartFin, Prime Ventures en Kreos Capital in een Series B-ronde.

Foto: Truque da Banana (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Hyper

Mooi hoor zo’n lancering in Australie maar waar zijn de producten (Netflix, Spotify, Xbox) uit het persbericht te vinden op recharge.com/en/australia ?
Valt me de laatste tijd op dat dit bedrijf veel hypet maar weinig levert (zie lancering in de UAE; lokale entiteit opzetten, veel merken zouden toegezegd zijn maar uiteindelijk niets live te vinden op: recharge.com/en/united-arab-emirates
Ken kleinere concurrenten van hun die het beter doen..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond