Deel dit artikel
-

René Louter nieuwe directeur Emesa

Emesa begint met René Louter aan zijn derde directeur in iets meer dan twee jaar omdat Günther Vogelpoel de onderneming verlaat. Hij gaat naar mobiel intertainmentbedrijf Creative Group.

Het moederbedrijf van onder andere VakantieVeilingen en ActievandeDag maakt bekend dat René Louter per 20 maart de functie van algemeen directeur heeft.

René Louter was sinds 2014 CEO van RDC Group, marktleider op het gebied van software en data(analyse) voor de mobiliteitssector. Daarvoor was Louter managing director van ASN Group. Tussen 2003 en 2012 vervulde hij diverse directiefuncties bij REAAL.

Zijn voorganger Vogelpoel kwam in het voorjaar van 2015 van Tele2 naar Emesa, breidde het aantal labels uit en zette de internationale expansie in. Dat laatste gebeurt onder de vlag Vavabid. Afgelopen weken begon de uitrol naar Frankrijk.

Vogelpoel blijft tot eind april als adviseur bij Emesa om de overgang voor en naar Louter soepel te laten verlopen.

Aan Emerce licht hij toe: “De reden van mijn overstap, is dat ik mijn ambitie om te ondernemen volg. Ik heb er dan ook zin in om Creative Group, in de rol van CEO en aandeelhouder, naar een volgende fase brengen. Natuurlijk zijn er ook mixed feelings, want ook Emesa is een heerlijk bedrijf, waar ik het erg naar mijn zin heb gehad.”

De onderneming zette in 2016 ruim 100 miljoen euro om.

Deel dit bericht

1 Reactie

frits

100 miljoen omzet en hoeveel verlies?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond