Deel dit artikel
-

Rob de Beer wordt nieuwe directeur XS4ALL

Rob de Beer is benoemd tot algemeen directeur XS4ALL. Hij volgt Theo de Vries op, die per 1 april 2013 is teruggetreden. Na zijn start bij kabelbedrijf A2000 heeft hij 14 jaar bij Telfort gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar in de directie. Drie vragen over internet toegang.

U komt van budgetmerk en gaat naar een premium merk. Geen grote overstap?
“Kwaliteit geldt voor een budgetmerk evenzeer, zeker als het gaat om klantdienstverlening, maar bij XS4ALL ligt de nadruk op het innovatieve, dat is daar toch iets anders ingevuld dan bij andere aanbieders. Bij budgetmerken gaat het veel meer om efficiëntie. XS4ALL heeft een trouwe klantengroep die teruggaat tot het prille begin in 1993. Ik kende XS4ALL al goed, omdat we hetzelfde pand delen. Ik moet het overigens nog wel in mijn nieuwe woning installeren. Tegenwoordig hebben we ook glasvezel, dat was er niet vanuit het verleden.”

Maar kun je je als ISP eigenlijk nog wel onderscheiden? Elke partij biedt tegenwoordig dezelfde diensten: internet, televisie en telefonie. Alleen de naam is anders.
“De kracht van XS4ALL zit hem vooral in de privacy en de veiligheid, dat hebben we van nature hoog in het vaandel staan, en dat is ook waar klanten om vragen. Ook in de toekomst zit daar het onderscheidende vermogen, wat mij betreft. XS4ALL heeft een eigenwijze positie binnen KPN, maar eigenzinnigheid moet op zich geen doel zijn. We hebben een bepaalde kennis en kunde en een doelgroep die we moeten bedienen, dat blijven ook de komende tijd de belangrijkste aandachtspunten. En het twintigjarig jubileum wordt zeker gevierd, zowel door klanten als medewerkers, hoe we dat gaan invullen wordt later bekend gemaakt.”

Blijft u nu ook 14 jaar bij XS4ALL?
“Ook bij Telfort heb ik eerlijk gezegd nooit zover vooruitgekeken. Deze markt verandert voortdurend, de ISP is in de loop der jaren een bredere dienstverlener geworden. Zolang ik waarde kan toevoegen, blijf ik zitten.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond