Deel dit artikel
-

Rotterdam zoekt startups voor South by Southwest

De gemeente Rotterdam zoekt Rotterdamse startups die in maart 2019 mee willen naar het festival South by Southwest (SXSW) in Austin, Texas. Rotterdam biedt aan om in totaal vier startups te begeleiden.

SXSW (8 tot en met 17 maart 2019) is een jaarlijks terugkerend festival in Austin, Texas op het snijvlak van interactieve media, film en muziek. New Dutch Wave is tijdens SXSW dé plek waar de Nederlandse tech- en creatieve Industrie zich verzamelt en presenteert aan een groot Internationaal publiek.

De gemeente Rotterdam zet naar eigen zeggen in op groei van het Rotterdamse innovatie ‘ecosysteem’. Een omgeving waarin innovatieve ideeën kunnen doorontwikkelen en uitbloeien tot succesvolle, werkende toepassingen. ‘Door talent een podium te geven op SXSW helpen we startende bedrijven met het versterken van hun internationale zichtbaarheid en netwerk. En laten we aan een groot internationaal publiek zien wat wij als stad in huis hebben. Dat alles kan op middellange termijn weer zorgen voor een impuls voor de Rotterdamse economie.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond