Deel dit artikel
-

Rudy Uijtenhaak van TMG naar 4Launch.nl

Rudy Uijtenhaak neemt afscheid als general manager van Jaap.nl en HuizenZoeker.nl, twee titels van TMG. Vanaf 4 april vervult hij een soortgelijke positie bij 4Launch.nl.

Uijtenhaak heeft het iets langer dan vier jaar volgehouden bij Jaap.nl. Daarvoor werkte hij zes jaar bij webwinkel Label54.nl.

4Launch is de nummer 34 van de Twinkle100. Het bedrijf van Guido Raaijmakers begon al in 2003 op zijn studentenkamer. De jaaromzet van het Eindhovense bedrijf ligt rond de 45 miljoen euro.

Deel dit bericht

7 Reacties

Sjoerd

Lol Piet 🙂

Leonard Wolters

Eigenlijk vrij gênant

Fred

Nou idd, die pannenkoek heeft ooit 3 shirtjes online verkocht met die rare webshop van em. Na 8 jaar ploeteren een “fantastische exit” gemaakt. Daarna jaapie.nl gemanaged. En nu door naar het volgende succes. Leuke foto ook!

Ricky

Echt. WHO CARES?

150 mensen dus. En counting.

Jalousie de métier

Wil

Klinkt als een hele prestatie! “…iets langer dan 4 jaar VOLGEHOUDEN bij Jaap.nl….”. Nou Rudy, bij je nieuwe baas kan je imho hard aan de slag. UX&UI is ook op de studentenkamer van 2003 blijven hangen bij deze (draak van een) website. Simpele aanpassingen in orderflow, etc. kunnen al snel leiden tot hogere conversie bij je nieuwe werkgever. Zou eens beginnen met een test bestelling te plaatsen als ik jou was.

Jan Libbenga (Emerce)

Reacties van verschillende namen met hetzelfde IP adres verwijderd.

D. Bult

Toch grappig, hoe dat nu is verlopen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond