Deel dit artikel
-

Samsom lanceert drie nieuwe portals

Samsom, onderdeel van de beursgenoteerde uitgever Wolters Kluwer, lanceert drie nieuwe portals: HRnet , OR-info en Arbo-online . De portals geven de bezoeker informatie op het gebied van human resources, medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.

M.Wolfs, woordvoerster van Samsom: 'De portals zijn een verlengde van onze content offline, het is een communicatieplatform waar we informatie bieden over P&O, medezeggenschap en arbeidsomstandigheden. De doelgroep bestaat uit 35.000 P&O-ers, 15.000 OR-raden en 10.000 Arbo-specialisten. Over de financiering van het platform wil ik niets kwijt, maar onze eigenaar Wolters Kluwer heeft 250 miljoen euro vrijgemaakt voor internetactiviteiten'.

De drie portalen zijn wat betreft vormgeving identiek opgezet, alleen de inhoud verschilt per portaal. 'HRnet richt zich op de professional werkzaam in de Human Resources. OR-info is gericht op vooral secretarissen en voorzitters van de OR-raden en Arbo-online wil de arbeids- en veiligheidcoördinator aanspreken', aldus Wolfs. Elke portal biedt naast informatie over wet- en regelgeving en adressen van organisaties ook een agenda over komende congressen, symposia en cursussen.

Daarnaast kunnen bezoekers via de portals klikken naar de databank 'de Kenniskoerier'. Daar kan men via een zoekmachine informatie opvragen in de categorieën Praktijkuitleg, Wet- en Regelgeving, Jurisprudentie en Adressen. De bezoeker dient zich hiervoor wel eerst te registeren. Tot 1 mei is deze dienst gratis, maar daarna is 'de Kenniskoerier' alleen te raadplegen tegen betaling.

Deel dit bericht

2 Reacties

Rick Tersmette

Volgens mij moet de laatste URL zijn: http://www.arbo-online.nl  Verder 3 hele nuttige sites!

Kees

Met welke bedrijven gaan ze dan concurreren? Rendement weet ik; http://www.rendement.nl/arbo  Welke nog meer? 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond