Deel dit artikel
-

Samsung kondigt volgend vlaggenschip 20 februari aan

Samsung gaat ruim voor het Mobile World Congress, op 20 februari, zijn jongste vlaggenschip Galaxy S10 aankondigen. Dat gebeurt in San Francisco.

Over de inhoud van de persconferentie laat Samsung nog weinig los, maar de lancering van de Galaxy S10 is zo goed als zeker.

De Samsung Galaxy S10 krijgt naar verluidt drie cameralenzen aan de achterkant en twee aan de voorkant.

Naast een normale variant, wordt een Plus- en Lite-editie verwacht.

Deel dit bericht

1 Reactie

Kees

Helaas voor Samsung, maar ik heb dit bedrijf enkele malen betrapt op “dit programma wordt mede verpest door de directie van Samsung” reclames op tv. Storend, opdringerig en irritant. Toen dat voor het eerst gebeurde was ik spoedig toe aan een nieuwe tv. Zonder die reclamemisser was de kans heel groot geweest dat ik een Samsung televisie gekocht zou hebben, maar omdat ik pertinent geen zaken doe met bedriven die met zulke reclames de tv-kijker terroriseren, is het dus een ander merk geworden. Van een werkgever heb ik wel ooit een Samsung mobieltje gekregen, maar dat moest later chique met een state of the art Apple Iphone, waarmee ik ondanks alle toeters en bellen weinig meer gedaan heb dan telefoneren. Samsung kan nu dus wel stoer een Galaxy 10 aankondigen, maar veel zin heeft dat niet, want ik koop toch geen Samsung. Overigens, wat moet je met een mobieltje met drie cameralenzen als je uitsluitend foto’s maakt met echte camera’s?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond