Deel dit artikel
-

Samsung onthult vijf nieuwe Galaxy-toestellen

Samsung onthulde tijdens zijn allereerste virtuele Galaxy Unpacked-event woensdag een heel nieuwe reeks aan Galaxy-producten. Naast de Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn dat de Tab S7 en S7+, de Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live. Ook werd de Galaxy Z Fold2 getoond, de volgende generatie opvouwbare smartphones met tal van vernieuwingen.

Het is onderhand bijna een jaarlijkse traditie van Samsung om in augustus een nieuwe editie van de Note smartphone te lanceren. De presentatie woensdag bevatte weinig verrassingen meer. Het gros was al uitgelekt.

De Galaxy Note20-serie heeft de snelste processor van alle Galaxy-smartphones tot nu toe. Het duurste model Ultra heeft een Dynamic AMOLED 2X-display met 120Hz-verversingssnelheid. De batterij laadt supersnel op, want al in 30 minuten is de Note20 voor meer dan de helft opgeladen.

Zowel de Galaxy Note20 als de Note20 Ultra verschijnen in een nieuwe Mystic Bronze-kleur. Deze stijlvolle, neutrale tinten overstijgen volgens Samsung ‘alle trends’.

De Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn vanaf 21 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.049 euro voor de Galaxy Note20 (5G met 256 GB), 1.299 euro voor de Galaxy Note20 Ultra (5G met 256 GB geheugen) en 1399 voor de Galaxy Note20 Ultra 5G met 512 GB geheugen (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze, Mystic Grey en Mint (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 Ultra heeft als kleuren Mystic Bronze en Mystic Black.

De Galaxy Z Fold2 heeft twee vrijwel randloze Infinity-O schermen. De Cover Screen is 6,2 inch en het hoofdscherm 7,6 inch, allebei groter dan op de voorganger Galaxy Fold. Over de verkrijgbaarheid zijn nog geen details bekend gemaakt.

De Galaxy Tab S7 en Tab S7+ zijn volgens Samsung twee veelzijdige tablets die de mogelijkheden van een pc combineren met de flexibiliteit van een tablet en de connectiviteit van een smartphone. De scherm zijn resp. 1 en 12,4 inch.

Galaxy Tab S7 en Tab S7+ komen beschikbaar met een toetsenbord (apart verkrijgbaar), vernieuwde S Pen en Samsung Notes software.

De Galaxy Tab S7 wifii-versie heeft een verkoopadviesprijs van 699 euro en de LTE-versie (mobiel internet) kost 799 euro. De Galaxy Tab S7+ heeft een verkoopadviesprijs van 899 (wifi) en 1099 (5G).

De Galaxy Watch3 is er vooral voor fitnessliefhebbers. Met geavanceerde sensortechnologie meet de Galaxy Watch3 de zuurstofsaturatie, bloeddruk en maakte hij hartfilmpjes. Een harde val wordt opgemerkt met behulp van de valdetectiefuntie.

De Galaxy Watch3 is beschikbaar vanaf 7 augustus voor een verkoopadviesprijs van 429 euro (41 mm) en 459 euro (45 mm). De Galaxy Watch3 van 41 mm is verkrijgbaar in de kleuren Mystic Silver en Mystic Bronze. De 45 mm is in de kleuren Mystic Black en Mystic Silver. Later dit jaar komt ook een premium titaniumversie beschikbaar, in de kleur Mystic Black, voor 649 euro.

De oordopjes Galaxy Buds Live zijn zoals werd verwacht voorzien van actieve ruisonderdrukking (Active Noise Cancellation) en hebben een extra lange accuduur van zes uur. Vanaf 21 augustus zijn de Galaxy Buds Live in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Mystic Black, Mystic Bronze en Mystic White, voor 189 euro.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond