Deel dit artikel
-

Samsung werkt IoT strategie verder uit

Samsung heeft op CES in Las Vegas zijn visie en strategie voor een intelligent Internet of Things (IoT) gepresenteerd.

Om IoT toegankelijker te maken en de fragmentatie te verminderen, blijft open innovatie een centraal thema in Samsungs IoT-strategie. Het bedrijf werkt hiervoor samen met partners zoals het Open Connectivity Forum (OCF) om algemene standaarden op te stellen voor de hele industrie. OCF is wereldwijd de grootste organisatie op het gebied van IoT-standaardisatie. Samsungs airconditioner en de Family Hub-koelkast waren wereldwijd de eerste producten die een OCF-certificering ontvingen.

Alle apparaten die in de toekomst een OCF-certificering ontvangen, zijn geschikt voor SmartThings.

Het bedrijf gaat ook HARMAN Ignite, het cloudplatform voor de connected car, integreren in de reeds bestaande SmartThings cloud voor IoT-apparaten.

Het bedrijf gaat verder de Samsung Knox-technologie opnemen in zijn Smart TV’s, mobiele producten en slimme huishoudelijke apparaten. Voor optimale veiligheid in het hele IoT-ecosysteem werkt Samsung aan veiligheidsrichtlijnen voor derden die gebruik maken van SmartThings. De richtlijnen, waaronder veiligheidsvereisten en certificeringsstandaarden, worden in de eerste helft van 2018 gelanceerd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond