Deel dit artikel
-

Shake-in

Norrod.nl

De Groningse winkel NoRRoD computers heeft een veiling geopend op het webadres www.norrod.nl/veiling. Op de site worden showmodellen aangeboden, maar ook nieuwe apparatuur. Het webbureau Anchor Men Interactive Solutions, eveneens uit Groningen, tekende voor het ontwerp van de site.

Stellent

Dit Amerikaanse bedrijf bestaat al sinds 1989 en heeft sinds 1995 een beursnotering. Begin dit jaar breidde het zijn activiteiten uit naar Nederland. Stellent is leverancier van contentmanagement-systemen. Vanuit de vestiging in Nieuwegein worden zowel de markten in Scandinavië als die in de Benelux bediend. Stellent behaalde vorige jaar een omzet van 66,7 miljoen dollar, het is sinds juni 1999 winstgevend.

Max@Work

Het bedrijf Max@Work lanceerde in januari zijn product MaxBenefits, een toepassing waarmee bedrijven met allerlei diensten via internet werknemers aan zich kunnen binden. Nadruk ligt op online inzage in het eigen personeelsdossier, zoals vakantiedagen en pensioenopbouw. Daarnaast bestaat MaxBenefits ook uit gemaksdiensten en kortingen voor werknemers, ondermeer op vliegtickets die geboekt kunnen worden bij eBookers.com.

Ilse Auto

Het aantal pagina's op de Ilse-site breidt gestaag uit. De laatste loot aan de stam is Ilse Auto, gericht op het verstrekken van informatie over auto's, het aanbieden van verzekeringen en het kopen van een nieuw of tweedehands exemplaar. Ilse werkt hiervoor samen met Auto Trader, Autobytel, FBTO, Centraal Beheer Achmea en AutoWeek.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond