Deel dit artikel
-

Shake-in

LeaseTrader.nl

Ongebruikte leaseauto's zijn een stevige kostenpost voor bedrijven. Het opzeggen van het contract met de leasemaatschappij kost vaak veel geld. Daar zit handel in, dacht Wilbert Philippo, en hij startte vanuit Haarlem het bedrijfje LeaseTrader.nl, dat een marktplaats beheert waarop dergelijke overtollige leasecontracten verhandeld kunnen worden.

Becel.nl

De site bestond al, maar is uitgebreid met een Becel Voedingsmeter waarmee de dagelijkse eetgewoonten zijn te evalueren. Wie de dagelijkse hap ter beoordeling voorlegt krijgt een 'vetscore' te zien en eventueel suggesties om het dieet aan te passen. Wie de meter langere tijd gebruikt krijgt het beste inzicht, aldus Becel, dat daarmee het sitebezoek en passant ook hoopt te verhogen.

Recruiter-online.nl

Van de voorspelde shake-out onder vacaturesites komt nog steeds weinig terecht, het palet aan online diensten voor de arbeidsmarkt neemt alleen maar toe. Op Recruiter-online.nl zijn geen vacatures te vinden, wel vakinfo voor professionals binnen HRM. Communicatie-adviesbureau Maximum en de Nederlandse Vereniging voor Personeelbeleid zijn er verantwoordelijk voor.

Altijdopen.nl

Het Groninger communicatiebureau Open heeft op zijn nieuwe site Altijdopen.nl het aloude spel Pong in ere hersteld. Vergaderen doet Open ook al 'pong' spelend, maar dan met een echte tafeltennistafel, zo blijkt uit een foto op de site. Serieuze business dat Open? Toch ook, te oordelen aan een klantenlijst met onder meer Rabobank, provincie Groningen en Philips DAP.

Workingwheels.com

Het in Gorinchem gevestigde Workingwheels.com noemt zichzelf "de grootste internationale marktplaats in gebruikte bedrijfsvoertuigen ter wereld". De kopers "uit 178 landen" zien sinds kort een vernieuwde site, waarbij een uitgebreide zoekmachine het aanbod gemakkelijker toegankelijk maakt. Er worden meer specificaties van de auto direct in beeld gebracht en ook is Workingwheels.com gestart met aanbiedingen.

Uitvaartkompas.nl

Amerikaanse media meldden dat uitvaartondernemingen steeds meer internet inzetten. De dood is inmiddels ook e-business. Zo ook bij Dela, dat met een nieuwe site de diverse mogelijkheden voor een uitvaart op een rijtje heeft gezet.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond