Deel dit artikel
-

Share Now vertrekt uit Noord Amerika, Londen en Brussel

Share Now, het bedrijf dat vooral bekend was onder de merknaam car2go, trekt zich terug uit Noord Amerika en stopt in Londen, Brussel en Florence.

De joint venture van Daimler en BMW heeft haar diensten een aantal jaren in de VS aangeboden, maar de markt is er met Uber en Lyft behoorlijk uitdagend. De investeringen werden te hoog. In Noord Amerika stopt Share Now in februari.

Share Now wil zich concentreren op de Europese markt. In Amsterdam blijft Share Now rondrijden met honderden auto’s.

Niet alleen Share Now heeft het moeilijk in Noord Amerika. Lime stopt met zijn proef met de LimePod en Reach Now van BMW is al sinds juli niet meer beschikbaar.

Autoverhuurbedrijf Europcar Nederland breidt juist uit met een zakelijk autodeelproduct dat wordt geleverd door Stapp.in.

De auto wordt uitgerust met een slimme Smartbox die geleverd worden door Vecore, leverancier van voertuigdeel- en beheertechniek. De Stapp.in app zorgt er ook voor dat de schades en risico’s voor de gebruiker afgedekt zijn.

Europcar heeft in Nederland een landelijk dekkend netwerk met 38 vestigingen en een wagenpark dat onder meer bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en trucks.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond