Deel dit artikel
-

De slimme luxe fiets

De naam is apart, de fiets ook. Het minimalistische frame heeft volgens de makers een unieke vorm, met zowel voor als achterlichten ingebouwd in het frame. De klassieke ketting is vervangen door een hightech cardanas voor maximaal comfort.

De e-bike-versie van de byAr heeft een elektronische motor gebaseerd op het KERS-systeem, dat afkomstig is van Formule 1-auto’s. Bij het remmen laadt het systeem de accu’s van de byAr op, om het bereik van minimaal 40 kilometer te maximaliseren tot 160 kilometer op één volle accu.

De status van de batterij kan op elk moment worden gecontroleerd met een smartphone-app. In geval van diefstal kan de slimme motor van de byAr met diezelfde app op afstand worden uitgeschakeld of zelfs tegenwerken, waardoor de fiets onbruikbaar wordt.

De Schwalbe-banden van de byAr zijn voorzien van kevlar en de binnenbanden hebben een extra laag teflon voor maximale bescherming. Het bedrijf garandeert dat lekke banden verleden tijd zijn.

De byAr is handgemaakt en samengesteld uit 95 procent eigen materialen (zelf ontwikkeld). De byAr is volledig aanpasbaar, in kleur van het frame, stuurtype, zadel en meer. Je kunt er zelfs je naam op graveren.

Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan: de non-e-bike ‘the Naked’ kost 1850 euro en de e-bike-versie ‘the Volta’ gaat voor 3500. De eerste byAr’s worden in de tweede helft van april van dit jaar verzonden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond