Deel dit artikel
-

SnappCar live in Denemarken en Zweden

De Scandinavische overnames van twee lokale autodeeldiensten worden verzilverd nu Snappcar.dk en Snappcar.se live zijn gegaan.

Afgelopen jaar zette SnappCar uit Nederland zijn internationale ambities kracht bij de overnames van Minbildinbil.dk en Flexidrive in Zweden. Sindsdien hebben de technici gewerkt aan de migratie van deze platformen naar dat van SnappCar. Die zijn sinds deze week live.

Tegen het einde van 2016 wil directeur Pascal Ontijd honderdduizend Denen en Zweden op zijn autodeelsite hebben. Vijf keer meer dan nu.

De integratie van de twee platformen brengt naast technische voordelen, want efficiënties, ook marketingvoordelen met zich mee. De reclame-inspanningen richten zich op niet drie afzonderlijke maar één overkoepelend merk.

Ongeveer tien procent van de Denen zou economisch profijt hebben van het delen van een auto.

SnappCar publiceerde eerder deze week gebruikscijfers over Amsterdam. Het aantal deelnemers in de hoofdstad steeg met 7.500 tot achttienduizend. Met elkaar delen zij onderling bijna 2.400 auto’s. Naast het aantal autodelers, groeide ook het aantal transacties enorm: met ruim 39% naar bijna tienduizend transacties in heel 2015.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond