Deel dit artikel
-

Spotify eindelijk voet aan de grond in Amerika

Het lijkt er op dat Spotify tot een overeenkomst is gekomen met de platenmaatschappijen in de Verenigde Staten. Op de site staat dat de dienst, na Europa, nu de Verenigde Staten betreedt. (meer…)

Deel dit bericht

5 Reacties

Manfred van der Graaf

Ik ben zelf een zeer tevreden gebruiker van Spotify Premium (betaalde variant). Ik hoop dan ook van harte dat de userbase van de VS er voor gaat zorgen dat Spotify in een meer veilige zone gaat komen.

Ype

Voor mij is Spotify de online dienst van het moment. Ik betaal met liefde een tientje in de maand.

martijnha

Ruim 2 jaar premium betalend lid, met liefde. Een van de beste online services cq app on the go en goed geintegreerd met Facebook. Wacht met smart op een fusie tussen Netflix en Spotify voor ‘all you can eat’ muziek en films voor multiple devices en alle social features. Maar iTunes is ook hard op weg qua streaming services….strijd om goede content begint nu pas echt, icm Premium Display ads? Slecht nieuws voor http://www.rdio.com (US spotify variant) trouwens.

Eysbach

Goed nieuws! Heb al een tijdje een premium account. Erg tevreden over de dienst, maar er zitten nog ‘gaten’ in de catalogus. Hoop dat met deze move de catalogus nog breder wordt en de toekomst van Spotify een stuk zekerder. Wil hier graag nog jaren plezier van hebben!

Mark HvB

Beste mensen,

Voor mijn afstudeerscriptie ben ik op zoek naar gebruikers van Spotify Open, de gratis versie van Spotify.

Ben je een gebruiker van Spotify Open, dan kan je me ontzettend helpen door onderstaande (korte) enquête in te vullen:

http://tinyurl.com/3l63edd

Als je de enquête afmaakt, maak je kans om een Spotify Premium code voor 3 maanden te winnen!

Thanks! Mark Hartog

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond