Deel dit artikel
-

Startupbootcamp met foodtech in Eindhoven

Startupbootcamp heeft een nieuw foodtech-programma aangekondigd. Na de aftrap van het eerste programma rond agro en food in Rome, kunnen startups zich in het tweede kwartaal van 2017 aanmelden voor Eindhoven.

Het programma richt zich zowel op startups in agrotech-segmenten als zaadveredeling, nieuwe proteïnebronnen en precisie landbouw, als op de foodtech ontwikkelingen rondom nieuwe manieren van verwerking, verpakking en voedselveiligheid.

Startupbootcamp Eindhoven wordt geleid door Edwin de Zeeuw, momenteel actief als managing partner selection voor het Startupbootcamp Smart City & -Living programma in Amsterdam.

Volgens De Zeeuw staat ons voedselsysteem onder immense druk. ‘Om in de toekomst de wereld te kunnen voeden, is het noodzakelijk dat we naar een duurzamer systeem gaan met een eerlijkere waardecreatie in iedere stap van de keten. Daarvoor hebben we innovatie nodig en we gaan de ondernemers die daarvoor zorgen, helpen.’

Startups uit de hele wereld worden uitgenodigd om hun ideeën te presenteren voor het Startupbootcamp FoodTech-team tijdens een serie Fast Track-dagen. Deze Fast Tracks worden wereldwijd georganiseerd in steden als Amsterdam, Londen, Kiev, Berlijn, Parijs, Tel Aviv, Lisabon, Rome en Madrid.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond