Deel dit artikel
-

Tax free shoppen kan nu online

Webwinkel Travel and Shop biedt thuis taxfree shoppen aan zodra men het vluchtnummer in huis heeft. Op basis van naam en Transavia.com-vluchtnummer genereert de site een taxfree-code waarmee direct belastingvrij gewinkeld kan worden. De bestellingen worden vervolgens thuisbezorgd, desgewenst al voor de vakantie.

Vakantiegangers die met het vliegtuig reizen hoeven nu niet meer hoog in de lucht te bladeren in het magazine om iets uit te zoeken of met hun aankopen te slepen, stelt Travelandshop.nl.

De site is een initiatief van Airshop, die het taxfree-assortiment verzorgt aan boord van onder meer Arke, Transavia.com, Thomas Cook, Luxair en Air Europa. Het bedrijf ziet ‘Travel and Shop’ als een extra service aan de reiziger die vaak al met veel bagage op weg is. Daarnaast krijgt de reiziger op deze manier veel meer tijd om tot een goede keuze uit het assortiment te komen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Sander

Nou, vraag me af wat voor site dit is. Ten eerste kan je gewoon een willekeurig Transavia vluchtnummer invullen. Ten tweede krijg je bij je inschrijving een popup om een of andere Facebook pagina te liken van een ander bedrijf (wat je moet doen, anders kom je niet verder). Daarna ben je ook nog eens verplicht hun eigen FB pagina te liken. Dan krijg je een zogenaamd unieke code waarmee je kan shoppen, maar gezien de code, weet ik zeker dat iedereen dezelfde krijgt.
En vervolgens kijk ik naar de Invicta horloges en zie ik prijzen die gemiddeld 50% hoger zijn dan exact dezelfde op Amazon.de.
Dus spaar je de moeite en koop gewoon online bij een andere site waar het goedkoper is en makkelijk is om je uberhaupt aan te melden.
Lijkt me dat dit gewoon een persbericht is welke 1 op 1 is overgenomen op Emerce.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond