Deel dit artikel
-

Terug van weggeweest: Emerce Updates

Emerce pakt de draad van zijn Updates na een jaar weer op, en we beginnen half december met de update Marketplaces for Brands. De verzameling virtuele presentaties biedt een goed overzicht van de huidige markt.

Emerce Updates zijn kleinschalige thematische congressen rondom één thema dat aan de actualiteit hangt. De eerste was Digital Teams op 30 oktober 2018, destijds samen met digital agency Dept. Daarna werden met enige regelmatig updates gehouden in B. Amsterdam aan de Johan Huizingalaan. Voorlopig worden de Updates virtueel aangeboden.

Geen onderwerp is, zeker na de lancering van Amazon.nl eerder dit jaar, zo hot als marktplaatsen. De versnelde verschuiving van offline naar online heeft ervoor gezorgd dat veel retailers en merken nadenken of dit het moment is om hun product ook aan te bieden op marktplaatsen.

Waar staan we nu? En hoe gaat de markt zich ontwikkelen? Sluit je aan bij een generieke of specialistische marktplaats? Of doe je het allebei? Wat zijn de consequenties voor je interne organisatie als je gaat verkopen op een marketplace?

We hebben presentaties ingepland van Signify (de voormalige lichtdivisie van Philips), Maze-One, Hunkemöller, Hogeschool van Amsterdam en HG. Aanmelden doe je hier.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond