Deel dit artikel
-

TMG: leg digitale activiteiten Publieke Omroep aan banden

Telegraaf Media Groep (TMG) roept in een open brief minister Marja van Bijsterveldt van Cultuur op om de digitale activiteiten van de Publieke Omroep niet meer ongebreideld te laten uitdijen om zo een beter evenwicht te creëren tussen commerciële uitgevers en met belastinggeld gefinancierde instellingen. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

Danny Polder

Volledig mee eens. Het mag maar eens afgelopen zijn met die concurrentievervalsing van de NPO. Met 750 miljoen euro per jaar zet ik ook een mooi ‘uitgesteld kijken’ platform op 🙂

Wijtze de Vries

Kan iemand mij aangeven wat de waarde van de commerciële zenders is??? Wat een vooruitgang, ieder keer zo’n nutteloos reclameblok. Heb er graag belastinggeld voor over om die “snelle” jongens buiten de poort te houden. Klagen als ze aan je centjes komen. Moet niet gekker worden. Al dat private gedoe heeft de maatschappij niets goeds gebracht. Of je moet leven van je bonus,,,,tja dan begrijp ik het wel!!!!

Wouter Hulst

Afsluiten heeft nooit gewerkt – we kunnen ook de positieve kant zien en dat is dat alle publiek geproduceerde content gratis beschikbaar is voor gebruik in elk formaat zonder bronvermelding zodat (a) content sneller bij ons allen is en (b) we ‘onze’ content ook kunnen gebruiken. Afsluiten typische ‘oude’ wereld gedachte. Zou toch top zijn als TMG real time over deze content kan beschikken. Het zou de ‘publieken’ moeten gaan om zo veel mogelijk bereik te genereren voor de CONTENT en niet voor de site .. iedereen blij toch?

Eddy Hamoen

De Telegraaf hinkt op twee gedachten: enerzijds content vrijgeven (programmagegevens), anderzijds inperken van activiteiten. Het beste is om alle content van Publieke Omroep vrij te geven. Dat creëert het beste gelijke speelveld en bevordert distributie van de mooie content van NPO. En stimuleert innnovatie in Nederland. Drie vliegen in een klap dus! Voor meer uitleg, zie http://bit.ly/tmgiiccii

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond