Deel dit artikel
-

T-Mobile streamt live-commercials via 4G

T-Mobile Nederland streamt vanavond vanaf 18.08 uur livecommercials op lineaire televisie. De elf commercials worden via het 4G-netwerk van T-Mobile gedurende de avond op diverse locaties in Nederland opgenomen en live via een controlekamer in Hilversum op RTL en SBS uitgezonden.

Het telecombedrijf is net als vorig jaar uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland en wil dat nu ook demonstreren. Er loopt gelijktijdig ook een livestream via Facebook.

Randy van Essen, Director Brand & Communications T-Mobile: ‘We kunnen heel hard roepen dat T-Mobile hét beste netwerk heeft, maar geloofwaardiger is het om het gewoon te laten zien. Het is een uitdaging, want met live tv kan er van alles misgaan.’

Het concept is bedacht door Anamoly en T-Mobile. Anomaly is het reclamebureau dat sinds januari met T-Mobile samenwerkt. De regie is in handen van Johan Kramer.

Deel dit bericht

4 Reacties

Erik

Welke partij heeft de techniek verzorgd?

Erwin Boogert

Erik, welk gedeelte van de uitzendstraat precies? Dit is wat T-Mobile erover zegt: “De elf commercials worden via het 4G-netwerk van T-Mobile gedurende de avond op diverse locaties in Nederland opgenomen en live via een controlekamer in Hilversum op RTL en SBS uitgezonden. De commercials worden niet alleen live op televisie gedeeld, er loopt gelijktijdig ook een social campagne met onder andere een livestream via Facebook. “

Erwin Boogert

Dankje, Joep.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond