Deel dit artikel
-

TNT Post komt met online verzendservice op Marktplaats

Verkopers op Marktplaats kunnen sinds woensdag de verzending van hun pakjes online afhandelen. Onder meer het berekenen van de verzendkosten en de labels voor op de postpakketten kunnen vanuit huis geregeld worden.

TNT Post lanceert de nieuwe online verzendservice voor op Marktplaats. Het is het eerste externe platform waarop deze al bestaande dienst van TNT geïntegreerd wordt. “Het zou een mogelijkheid kunnen zijn om dit in andere platforms te integreren, maar daar zijn nu nog geen concrete plannen voor”, aldus een woordvoerder van TNT.

Een gebruiker kan via een online rekenmodel de verzendkosten berekenen en deze in de advertentie op Marktplaats opnemen. Ook een label met frankeeraanduiding kan zelf geprint worden. De frankering kan online worden afgerekend met iDeal. Dit gaat allemaal via het ‘Mijn Marktplaats’-account. Om producten te verzenden via de verzendservice, klikt de gebruiker op de link ‘Verzenden’ met TNT in ‘Mijn Advertenties’ of in de advertentiepagina zelf. Aanvullende diensten, zoals aangetekend verzenden kan de gebruiker hier ook selecteren.

In principe hoeft de verkopende partij de deur niet meer uit. Tegen betaling wordt het pakketje thuis opgehaald. Wil de gebruiker hier niet voor betalen, dan kan de post op een postkantoor afgeleverd worden of, wanneer dat past, in een brievenbus worden gedaan.

Op ‘Mijn Marktplaats’ wordt na het versturen van de pakketten verder bijgehouden wat de status is van de goederen die op weg zijn naar de koper.

De dienst is nog niet beschikbaar voor brievenbuspost onder de 500g.

Deel dit bericht

1 Reacties

Sjoerd

Nu nog even PayPal in de shop accepteren en dan hebben julllie een top product!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond