Deel dit artikel
-

Toestellen realme naar Nederland

Zo langzamerhand is elke Chinese smartphonefabrikant van betekenis in Nederland neergestreken en dat geld ook voor realme. De realme-smartphones zijn in combinatie met abonnementen exclusief verkrijgbaar via Belsimpel.

Het merk neemt op dit moment de zevende plek in op de lijst met populairste smartphone-merken ter wereld.

De eerste toestellen die geleverd worden zijn de realme 7, en realme 7 Pro. Deze smartphones hebben een adviesprijs van respectievelijk 199 en 299 euro.

De realme 7 is onder meer uitgerust met een 90Hz-scherm. Een unicum in deze prijsklasse, evenals de 30W oplaadsnelheid, zegt de fabrikant.

De realme 7 Pro laadt met 65W op, wat in de praktijk betekent dat de smartphone binnen tien minuten voor de helft is opgeladen. Daarnaast is de 7 Pro uitgerust met een chipset die het mogelijk maakt om zwaardere games te ondersteunen.

Wie 5G wil kan de X50 5G aanschaffen. Het model heeft een adviesprijs van 379,99 euro en komt met een iets krachtigere chipset dan de realme 7 en 7 Pro, namelijk de Snapdragon 765G. De X50 5G beschikt ook over een 120Hz-scherm, waardoor de beelden nog vloeiender zijn dan bij de realme 7 en ook zijn de camera’s van nog betere kwaliteit.

Vorige week introduceerde realme ook de modellen realme 6S en realme C3 op de Nederlandse markt. De realme C3 is ’s werelds eerste telefoon met een MediaTek Helio G70 processor en bevat MediaTek Gaming-technologie om netwerkvertraging te optimaliseren. Naast een primaire camera van 12mp bevat het model een 5mp selfie camera. Ook deze toestellen zijn nu hier te koop.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond