Deel dit artikel
-

Traffic Builders brengt catalogusmaker naar Nederland

Marketingbureau Traffic Builders brengt een dienst op de markt in Nederland waarmee webwinkels makkelijk een digitale catalogus kunnen maken, die geen PDF is.

De wijze waarop een winkel zijn producten presenteert is een belangrijke factor in het wel of niet verkopen van de items. Hoe beter en visueel rijker de presentatie hoe makkelijker men overstag gaat. De enige drempel is dan nog om het item in het winkelmandje en langs de kassa te krijgen. En daar ligt vaak het dilemma: mooi en functioneel gaan vaak slecht samen.

Marketingbureau Traffic Builders denkt een oplossing te hebben met een dienst die productfeeds opdrinkt en keurig gestileerde digitale, klikbare magazines uitspuugt. Aviou, zoals de tool heet, claimt tientallen procenten hogere conversieratio’s. De makers ervan richten zich met name op B2C-merken in fashion, beauty en retail.

Het bureau is in Nederland de enige leverancier van dit Deense product. Andere gebruikers zijn partnerbedrijven uit Digital Alliance International (Dall), het internationale samenwerkingsverband waar Traffic Builders mede-oprichter van is. Aviou is een product van Web2Media, een van de andere partners uit het Dall-netwerk.

Foto: Dicl thomas Johnson (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond