Deel dit artikel
-

Traffic Builders in nieuwe Europese alliantie

Acht onafhankelijke digitale marketingbureaus in Europa slaan de handen voor een internationale alliantie, Digital Alliance International. Nederland is in Dall Int. vertegenwoordigd in de vorm van Traffic Builders.

De bureaus komen behalve uit Nederland ook uit de Nordics, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Polen en Oost- en Centraal-Europa. Ze gaan samenwerken om een blok te vormen voor adverteerders en mediabureaus die een partij of collectief zoeken waar ze pan-Europees werk kunnen neerleggen. Een alternatief voor de internationale mediaholdings.

Nog voor het einde van het jaar wordt volledige dekking van Europa verwacht door een netwerk van geselecteerde, onafhankelijke digital marketingbureaus.

De participerende bureaus behoren tot de best presterende ‘Google Premier Partners’ in Europa en omgeving. Vanwege die link tekenden ze hun samenwerkingsverband ook op het Europese hoofdkantoor van de zoekmachine in Dublin.

Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, zegt: “De markt vraagt om een alternatief voor de traditionele mediaholdings en we zien steeds meer opdrachtgevers in het midden- en hogere segment van het MKB met wensen buiten Nederland.”

Foto: Web Summit (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond