Deel dit artikel
-

TUI in zee met TaxiTender voor privé-transfers

TaxiTender gaat samenwerken met TUI Nederland. Het Nederlandse taxitransferbedrijf biedt de mogelijkheid vliegveldtransfers vooraf te boeken. Dit kan voortaan ook via de website van TUI voor een aantal bestemmingen.

Zowel de klant zelf als de TUI-reisbureaus kunnen een privé-transfer regelen voor de stedentrips van TUI naar Rome, Barcelona en Milaan. Het wordt bij het boeken van zo’n reis via de site als optie aangeboden.  Daarnaast worden de vouchers van TaxiTender – die reizigers ontvangen na de boeking – geïntegreerd in het MijnTUI-platform.

Volgens TUI is het grote voordeel van TaxiTender dat de klant rechtstreeks contact op kan nemen met de chauffeur, mochten er wijzigingen zijn. De reisorganisatie is van plan op meer bestemmingen de service aan te bieden.

Het boekingsplatform van TaxiTender sluit naar eigen zeggen naadloos aan op de bestaande boekingsprocessen van reisbedrijven en andere partners via API’s, white label booking sites, agent booking tools, widgets en banners, maar ook via Amadeus. Onder andere KLM en Vliegtickets.nl maken gebruik van TaxiTender. Vodafone biedt de service aan aan haar medewerkers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond