Deel dit artikel
-

Uber verhuist naar Tripolis-Park in Amsterdam

Het internationale hoofdkantoor van Uber verhuist naar een nieuwe locatie. In 2022 zal het techbedrijf in het monumentale Tripolis-Park een nieuwe campus realiseren voor alle huidige en toekomstige medewerkers.

Uber zal in totaal 30.000 van de beschikbare 45.000 vierkante meter huren om zo ruimte te kunnen bieden aan het groeiend aantal werknemers in de hoofdstad.

Al in 2012 heeft het Amerikaanse bedrijf het internationale hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd. Vijf jaar later verhuisde het technologiebedrijf naar The Cloud, waar het aantal werknemers groeide van 400 in 2017 naar ruim 1500 vandaag de dag.

In aanloop naar de nieuwe Uber campus zal Spaces Westerpark de komende twee jaar onderdak bieden aan 600 Uber medewerkers.

Naast kernactiviteiten zoals engineering en operations, is het kantoor in Amsterdam nu ook de thuisbasis voor alle Uber Eats, Uber Freight en JUMP teams die vanuit de hoofdstad Europa, het Midden-Oosten en Afrika ondersteunen. In totaal werken meer dan 80 verschillende nationaliteiten op het internationale hoofdkantoor.

Uber is momenteel actief in meer dan 700 steden verspreid over 66 landen en heeft wereldwijd meer dan 27.000 werknemers.

Deel dit bericht

1 Reactie

Gerard Scheffer

Briljant! Ze lanceren Ubereats met peperdure reclamefoldertjes en een website waarop betalen via IDeal wordt aangegeven, kun je niet via IDeal betalen! En zoals we gewend zijn van Uber, de contactmogelijkheden zijn zeer beperkt. Scheelt klachten behandelen van hongerige mensen die een bestelling plaatsen en niet kunnen betalen. En dat gaat klanten schelen! Ga zo door, jongens! Toch maar naar Thuisbezorgd.nl….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond