Deel dit artikel
-

VidaXL bouwt distributiecentrum in Venlo

De Europees werkende webshop VidaXL bouwt in Venlo een distributiecentrum van 100.000 m2, naar eigen zeggen het grootste in Nederland.

VidaXL kondigde de start van de nieuwbouw vanochtend aan. Eenmaal afgerond heeft de webwinkel annex marktplaats dubbele capaciteit van wat het had in Nederland. Voorts dient locatie Venlo als uitvalsbasis voor bezorging van orders naar omringende landen. Het bedrijf runt in 29 landen webshops.

De bouw begint deze maand en wordt naar verwachting tegen het einde van 2017 afgerond.

Niet enkel VidaXL maar ook andere partijen gaan gebruik maken van het distributiecentrum. Het gaat dan wel om bedrijven, winkeliers en merken, die hun producten aanbieden in de VidaXL-shops. Want naast een winkel exploiteert het bedrijf ook een marktplaats. Derden kunnen hun artikelen in de internationale schappen aanbieden naast het eigen assortiment.

Gerjan den Hartog, CEO en medeoprichter: “Zo hebben we een zeer breed aanbod van huismerkproducten, waarbij we de volledige keten van productontwikkeling tot verzending beheersen en zo de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Hiermee bieden we een scherp alternatief en dat maakt VidaXL echt uniek. Ons platform is echt een marktplaats waar je van alles kunt ontdekken.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Wim Janssen

Probeer al meer dam 1 week iets te bestellen maar de website werkt niet , en telefoon wordt niet opgenomen.
Graag reactie AUB.

Vriendelijke groet,
Wim Janssen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond