Deel dit artikel
-

Vijf jongerentitels sluiten aan bij Just Another Network

RapNieuwsTV, Instavandaag, Streamwijzer, Chicklit.nl en Skoften zijn vanaf vandaag onderdeel van Just Another Network. Het jongerennetwerk gaat exclusief de exploitatie van deze titels verzorgen.

Met deze nieuwe platforms vergroot de exploitant niet alleen nog verder haar impact en bereik binnen de doelgroep 18-35, maar verstevigt het ook haar bureaupropositie richting op het snijvlak van concepting, creatie, talent, data en contentdistributie.

Met de nieuwe titels krijgt het netwerk zo’n twee miljoen unieke bezoekers, tien miljoen pageviews en ruim tachtig miljoen socialimpressies per maand in de jongere doelgroepen erbij. Dat komt bovenop de 42 miljoen videoviews en driehonderd miljoen social impressies per maand waarin juli sprake van was bij de oprichting van Just Another Network.

Het netwerk kreeg afgelopen maanden veel opdrachten voor brandedcontentproducties, vertelt Marko van Kampen. Hij is een van de oprichters van Just Another Media Company. Veel van de daadwerkelijk productie wordt uitbesteed aan partner Hot Pepper.

Just Another Media Company is een investeringsvehikel dat financieel wordt gesteund door onder meer DGI Ventures, een tweede venturecapitalist, Valentijn Bras, ‘iemand van KPN’, Ralph de Vries, Carlijn Lempers en Bert Habets. Het bedrijf kan optreden als exploitant sec maar ook als opkoper.

Foto: Wendelin (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond