Deel dit artikel
-

Voetbal International lanceert nieuwe digitale omgeving

Voetbal International lanceert zijn nieuwe website vi.nl en smartphone app.  De redactie kan voortaan sneller content publiceren, het content management systeem ondersteunt branded content en de toepasbaarheid van data is vereenvoudigd.

Afgelopen januari heeft Voetbal International reeds VI PRO geïntroduceerd. Een digitaal abonnementsvorm waarbij men toegang heeft tot verhalen uit het tijdschrift, aangevuld met exclusieve content, zowel geschreven als in de vorm van video.

VI PRO content wordt nu verweven met de ‘open’ content en is na registratie tot vijf items per maand gratis te lezen en/of te bekijken (metered paywall).

Voor alle lezers geldt dat (nieuws)berichten sneller online staan, notificaties eerder ontvangen kunnen worden en er de mogelijkheid is om Mijn VI in te richten naar persoonlijke voorkeur en interesse.

Deel dit bericht

1 Reactie

P

Bijzonder dat inmiddels zelfs vi.nl niet meer op gx draait. Dat was te verwachten nu de focus van gx volledig niet meer op het cms doorontwikkelen is. Toch jammer en een gemiste kans voor beide partijen. Ben erg benieuwd naar de overwegingen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond