Deel dit artikel
-

Volgende week Nationale Datacenter Dag

Bedrijven, organisaties en overheden kunnen op dinsdag 12 juni verschillende datacenters in Nederland bezoeken. Dan vindt namelijk voor de vierde keer de Nationale Datacenter Dag plaats.

Datacenters door heel het land die aangesloten zijn bij de Dutch Data Center Association (DDA) zijn dan open voor het publiek. Ook verschijnt dan het jaarlijks terugkerende rapport ‘State of the Dutch Data Centers’, het grootste jaarlijkse onderzoek naar de Nederlandse datacentersector.

De brancheorganisatie zal dat rapport uitreiken bij Previder, de grootste datacenter provider in de oostelijke regio. Het eerste exemplaar zal in Hengelo worden overhandigd aan Eddy van Hijum (CDA), gedeputeerde van de provincie Overijssel met in zijn portefeuille Economie.

Aanmelden bij een datacenter om de hoek kan via de website van de DDA. Vanwege beveiligingsredenen is het verplicht voor geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden bij het deelnemende datacenter. Een overzicht van de deelnemende datacenters met bijbehorende aanmeldingslink is hier te vinden.

Dit bericht is 7 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond