Deel dit artikel
-

Volop partnerevenementen in Amsterdam eWeek

Tijdens Amsterdam eWeek, van 7 tot en met 11 oktober, vinden diverse partnerevenementen plaats. Zo organiseert Rockstart een ontbijt met yoga (op vrijdag), houdt Info.nl een ePizza Party en organiseert Clicknl een masterclass met Askwith.

Ook Online Tuesday valt dit keer in het kader van Amsterdam eWeek. Online Tuesday is een evenement dat elke tweede dinsdag van de maand in het Felix Meritus in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens deze avond wordt een specifiek online marketingthema behandeld.

Dat is dit keer native advertising. De marketingblogs staan er opeens vol van. Bannerblindheid en de opkomst van mobiel zorgen voor de opkomst van deze nieuwe vorm van adverteren. Maar, dat zijn toch gewoon advertorials? Uh, nee dus. Wat het wel is én wat erbij komt kijken voor zowel adverteerder als uitgever, dat hoor je op 8 oktober. Sprekers zijn Adfactor CEO Philias Fox, Slaven Mandic en een zeer geheimzinnig mystery guest.

Alle partnerevenementen staan hier vermeld. Emerce zelf organiseert vier grote evenementen: The Facebook Conference, eRetail Europe, eDay en – last but not least – eNight.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond