Deel dit artikel
-

VR Room begint popup toer

The VR Room wil zaterdag of anders zeer binnenkort zijn eerste tijdelijke vestiging onderbrengen in Winkelcentrum Pieter Vreedeplein in Tilburg, waarna andere steden volgen.

Het bedrijf biedt als onderdeel van zijn popup toernee competitieve VR lasergamen en andere VR-games aan. Bovendien kunnen bezoekers in Tilburg voor het eerst aan de slag met een splinternieuw concept: VR Arena.

In VR Arena lopen meerdere spelers vrij rond in een open ruimte met een VR-headset. Waar de meeste headsets nog bedraad zijn, biedt The VR Room games aan die volledig draadloos wordt gespeeld, zodat bezoekers zonder belemmeringen de virtuele wereld kunnen betreden.

In VR Arena loopt iedere speler rond met een virtueel schild en een ray gun, waarmee zij hun tegenstanders een kopje kleiner moeten maken, terwijl zij door een futuristisch veld met pilaren manoeuvreren. Omstanders in het winkelcentrum kunnen toekijken hoe zij de overwinning naar zich toe proberen te trekken.

Of gelet op de coronamaatregelen in Brabant de opening zaterdag nog doorgaat is niet duidelijk. Vooralsnog staat het evenement nog steeds vermeld op Facebook.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond