Deel dit artikel
-

Website van het Jaar verkiezing 2020: open voor wildcards

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2020? Nieuw dit jaar: wie heeft de beste app van het jaar?

De verkiezing voor Website van het Jaar keert terug en is voor onze online maatschappij belangrijker dan ooit. Elke website, app of online platform kan zich vanaf vandaag aanmelden als wildcard tussen de gevierde winnaars van vorig jaar. Zo maakt iedereen kans op deze zichtbare publieksprijs.

De aanmelding is vanaf vandaag open, meld je nu aan voor een wildcard nominatie!

De Website van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. Er zijn 39 categorieën met de websites die door honderdduizenden gebruikers uit het Nederlandse publiek kritisch worden beoordeeld.

Elke categorie heeft ruimte voor vijf websites met een wildcard. Uit alle wildcard inzendingen zijn dit de websites met het hoogste aantal unieke bezoekers. Dat moet minimaal vijfduizend unieke bezoekers per maand zijn. De inzendtermijn hiervoor sluit op 20 juli om 18.00 uur.

De stembussen gaan officieel open van 1 september tot en met 16 oktober. Het publiek kan een stem uitbrengen op zijn favoriete site uit elke categorie. Nieuw dit jaar is de favoriete app, die door iedereen beoordeeld wordt op inhoud, navigatie en ontwerp.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond