Deel dit artikel
-

Website van het Jaar-verkiezing 2021: stemmen in volle gang

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites en apps van 2021? We zijn bijna halverwege de stemrondes, die op 17 november sluiten. Nieuw dit jaar: De website van het Jaar is nu onderdeel van The Web Awards! 

Tot nu toe werden er ruim 270.000 stemmen uitgebracht bij de Website van het Jaar-verkiezing.

Dit jaar zijn er maar liefst 40 categorieën met de websites en apps die door honderdduizenden gebruikers uit het Nederlandse publiek kritisch worden beoordeeld op onder meer inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. Daarnaast is er een award te winnen voor de Beste App van het Jaar en de Populairste App van het Jaar. De website en app met de hoogste kwaliteitsscore (inhoud, navigatie, ontwerp, aanbevelingsintentie) wordt beste website en beste app en de award voor populairste website en app gaat naar degene met de meeste stemmen.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. De Website van het Jaar-verkiezing behoort tot een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder andere Simpel, PSV, Buienradar, ING, Tweakers, YouTube, Funda, Google en UitzendingGemist.nl.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op www.websitevanhetjaar.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond