Deel dit artikel
-

Weer aanwijzingen voor vertraging iPhone X

Opnieuw zijn er sterke aanwijzingen dat Apples vlaggenschip iPhone X volgende maand mondjesmaat uitgeleverd zal worden. Volgens Xinhuanet zijn de eerste 45.000 toestellen onderweg van Zhengzhou en Shanghai naar de Verenigde Arabische Emiraten en Nederland.

Dat wil niet zeggen dat deze toestellen ook voor deze landen zijn bedoeld. Mogelijk worden ze naar Rotterdam gebracht voor verdere distributie in Europa. Het aantal van 46.000 is echter extreem laag.

Problemen met de TrueDepth 3D camera, die gezichten moet herkennen, zouden er de oorzaak van zijn dat fabrikant Foxconn niet meer dan 10.000 iPhones per dag kan produceren. Dat zou betekenen dat bestellingen lang op zich laten wachten, mogelijk tot ver in 2018.

Al voor de aankondigingen van de iPhone X gingen er geruchten over productieproblemen.

Deel dit bericht

3 Reacties

guus van luffelen

Apple phones sinds iphone 4 , werkten altijd perfekt met de beste specs ., Maar ik begin nu toch te twijfelen . Het is de eerste keer dat Apple een lancering van een nieuwe Phone niet onder controle heeft . Vele zouden de i Phone x nemen omdat het de jubileum uitvoering was , collectersitem . Maar ik denk dat vele waaronder ook ik switchen naar google galaxy s8 , ondanks dat Apple wel de topper was , ze verliezen zo wel een heleboel goodwil , zeker van mij geef ze tot eind november en dan is het end of Apple story for me .

joep - joep likt poep

Oke Guus no body gives a fuck wat jij gaat doen!

Chemical

Ach Guusje toch… frusti?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond