Deel dit artikel
-

Weeronline helpt de bouw

WeerOnline introduceert een nieuwe weerdienst voor de bouw. Sinds kort kunnen bouw- en infrabedrijven voor de planning van hun werkzaamheden terecht op de nieuwe weersite Bouwmeteo.nl

Naast de website kunnen bouw en infrabedrijven ook rechtstreeks bellen met de meteorologen van WeerOnline in de weerkamer van WeerOnline voor het laatste weeradvies op de bouwplaats.

Aan de ontwikkeling van deze weerdienst is meer dan een jaar gewerkt, aldus Martin Hoitink, accountmanager bij WeerOnline: "Wij bieden een totaalconcept, toegespitst op de behoeften van bouwbedrijven. De basis is de website www.bouwmeteo.nl met voor de bouw onmisbare informatie als betonfase, vorstverlet, humanitaire regeling en onwerkbare dagen. Maar ook een gedetailleerde weersverwachting voor de werkplanning voor vandaag. We geven zelfs een weersverwachting tot 14 dagen vooruit, voor elke postcode in Nederland."

WeerOnline is vooral bekend van de website Weeronline.nl en heeft een bereik van meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand. Op de zakelijke markt is WeerOnline de laatste jaren sterk gegroeid en geprofessionaliseerd en richt ze zich vooral op (internet) uitgevers, agrariërs, waterbeheerders, wegbeheerders, recreatie-ondernemers en verzekeraars.

Deel dit bericht

1 Reacties

Herman Jacobs

Klinkt goed. Ik denk dat bouwbedrijven juist dit stukje extra service wel kunnen gebruiken. Ben benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond