Deel dit artikel
-

Wehkamp versterkt Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur

Hein Knaapen verstrekt sinds deze maand de RvC van wehkamp en dat Frank van Valderen en Anneke Keller treden januari 2021 aan als resp. Chief Financial Officer en Chief Technology Officer.

Knaapen was Chief HR Officer bij ING Groep waar hij leidinggaf aan 1100 fulltime professionals in 45 landen. Daarvoor was hij Group HR Director bij KPN en vervulde hij diverse managementfuncties bij Unilever. Op dit moment is Hein Knaapen lid van de Raad van Commissarissen van Coca-Cola Enterprises Europe.

Frank van Valderen begint in januari 2021 als Chief Financial Officer (CFO) bij wehkamp. Momenteel is hij de Finance Director van Zalando’s Fashion Store in Berlijn waar hij in de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de sterke groei van het bedrijf. Daarvoor was Frank van Valderen werkzaam als Finance Director en Director Mergers & Acquisitions bij Philips. Frank van Valderen volgt Blake Booysen op die vijf jaar geleden aantrad als CFO van Wehkamp.

Anneke Keller is op dit moment hoofd van de Jumbo Tech Campus die zij in de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld. Dit team is verantwoordelijk voor de software development van Jumbo en er werken vandaag de dag meer dan 350 mensen. Daarvoor was zij Head of Software Development bij Coolblue.com, VP Software Engineering van TomTom en bekleedde ze diverse functies bij KPN.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond