Deel dit artikel
-

Ziggo breidt live tv-kijken in apps uit

Het aantal bij Ziggo live te bekijken zenders voor zowel iOS als Android is uitgebreid van 14 naar 24 voor klanten met TV Standaard, naar 27 voor klanten met TV Plus en naar 28 voor klanten met TV Extra. Dat heeft de kabelaar zojuist bekendgemaakt.

Ziggo reageert daarmee op het vergelijkbare aanbod van UPC, dat met haar onlangs gelanceerde tv-app een groter aantal live te bekijken zenders lanceerde. Ziggo gaf al wel de meeste Nederlandstalige zenders door, maar nu zijn daar ook BBC 1 en 2, MTV, CNN en Disney Channel aan toegevoegd.

Ziggo heeft ook de integratie met Twitter verbeterd. Zo kan men binnen de app onder andere gebruikmaken van de Twitterswipe-functie. Via die functie kan men swipen door de actuele Tweets over het tv-programma waar je naar kijkt.

De app is gratis, maar om live tv te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over televisie en internet van Ziggo en het apparaat eenmalig registreren via Mijn Ziggo.

De Live TV-functie van de Ziggo TV-app werkt op de iPad 1, 2 en 3, de iPhone 3GS of hoger en de iPod Touch van de derde of vierde generatie met iOS 4.3 of hoger. Daarnaast werkt de eerder gelanceerde Android-versie op smartphones met Android 2.3 of hoger en tablets met Android 3.0 of hoger.

Ziggo geeft streams in hoge kwaliteit door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,5 Mb/s voor de tablets en van 200 tot 800Kb/s voor smartphones.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond