Deel dit artikel
-

Ziggo introduceert Horizon TV voor al zijn klanten

Kabelaar Ziggo maakt het UPC product Horizon TV vanaf vandaag beschikbaar voor al zijn klanten. De Horizon Mediabox zal gefaseerd worden uitgerold.

Met de dienst kunnen tv-programma’s tot zeven dagen terug worden bekeken, ook als het programma nog niet is afgelopen. Daarnaast hebben alle klanten de mogelijkheid om via de Horizon Go app tv te kijken via hun smartphone, tablet of laptop. Ook beschikbaar via Horizon TV is MyPrime, het pakket films en series van Ziggo.

Horizon TV is vanaf nu beschikbaar bij de nieuwe Connect & Play pakketten, waarbij Connect staat voor internet en telefonie en Play voor alles wat met televisie te maken heeft. Ook zakelijke klanten kunnen het product bestellen. Het grootste verschil zit in de internet snelheid: de snelheden zijn verhoogd, waarbij een snelheid tot 500 Mbit/s aan het zakelijke portfolio is toegevoegd.

De lancering van de Horizon Mediabox destijds bij UPC liep niet helemaal vlekkeloos. Een jaar geleden had tachtig procent van de panelleden van het Consumentenbond UPC Horizonpanel problemen met hun mediabox. Klanten uit het voormalige Ziggo verzorgingsgebied krijgen de komende periode bij de installatie van de Horizon Mediabox daarom een gratis monteur toegewezen.

Deel dit bericht

1 Reactie

h.pot

Alleen via morzilla, geeft veel storing.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond