[Agency Talk] De belangrijkste hersenkrakers voor bureaus in 2024

Gasten: Elvire Jaspers, Remmert Stipdonk Host: Elvire Jaspers, Remmert Stipdonk
[Agency Talk] De belangrijkste hersenkrakers voor bureaus in 2024

De bureauwereld heeft te maken met een veranderend landschap dat gekenmerkt wordt door economische schommelingen en een vereiste voor digitale verfijning.

De economische vooruitzichten voor 2024 wijzen op een periode van laagconjunctuur. Hoe kun je daarbinnen niet alleen je positie handhaven, maar ook groeien? Nu het digitale landschap steeds drukker wordt, en klanten digitaal steeds volwassener zijn, moeten bureaus hun niche veroveren door middel van diepgang en kwaliteit. Hoe ziet dit er in de praktijk uit? Hoe kunnen bureaus hun expertise verdiepen, hun servicekwaliteit verbeteren en zich onderscheiden in een concurrerende markt?

In deze Agency Talk duiken we met Elvire Jaspers, WeAreBrain, en Remmert Stipdonk, fresk.digital, in het hart van de belangrijkste uitdagingen.

 


Gast
Elvire Jaspers
CEO, WeAreBrain

Elvire is medeoprichter en CEO van WeAreBrain, een full-service strategisch technologieadviesbureau dat zich bezighoudt met ideeën, ondernemerschap en uitvinden. Ondernemers in hart en nieren die klanten in staat stellen strategieën en oplossingen voor hun digitale transformatie te creëren en uit te voeren.

Elvire is een gepassioneerd voorstander van diversiteit en inclusie in de techsector, heeft zich aangesloten bij het EY Winning Women-programma en staat op de TheNextWomen top 100 lijst.


Gast
Remmert Stipdonk
Digital Business Strategist & Founder, fresk.digital

Remmert is oprichter en digital business strateeg bij fresk.digital. Met veel ervaring op het gebied van Digital Business Strategy en Human Centred Design gelooft Remmert dat het tijdperk van Digital Transformation voorbij is en dat we begonnen zijn aan de enerverende reis van Digital Sensemaking. Samen met het getalenteerde team van fresk.digital is Remmert gefocust op het daadwerkelijk vervlechten van human centred data, design en technologie om bedrijfskritische processen te revolutioneren.


Host
Rene Hendriks
Host, Emerce

René is moderator, business developer en partner bij New Story. Kenmerken: aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren. Deze rasoptimist leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door steeds opnieuw gewoon te DOEN stretcht hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen. René zet aan en activeert beweging. Hij ontroert en ontregelt. Daarbij gebruikt hij de lachspiegel en innerlijke reflectievragen.Gerelateerde artikelen