Drents DNA, liefde voor de club en een topwebshop

Gasten: Patrick Gierveld, Marc Timmer Host: Patrick Gierveld, Marc Timmer
Drents DNA, liefde voor de club en een topwebshop

In deze video gaan X-interactive en FC Emmen dieper in op hun samenwerking.

X-Interactive heeft een state-of-the-art webshop ontwikkeld voor de voetbalclub, waar fans hun eigen voetbalshirt kunnen personaliseren met een innovatieve shirtconfigurator. Deze tool biedt real-time voorbeelden en directe visualisatie, waardoor fans moeiteloos hun unieke shirt kunnen samenstellen. De strakke en functionele tool is volledig responsief, zodat fans eenvoudig merchandise kunnen bemachtigen via zowel desktop als mobiel.

Resultaat? Verhoogde betrokkenheid, verbeterde klanttevredenheid en een boost in verkoop. X-Interactive heeft FC Emmen niet alleen geholpen een voetballeider te blijven, maar ook een digitale pionier.


Gast
Patrick Gierveld
Accountmanager, X-Interactive

Patrick Gierveld, accountmanager bij X-Interactive. Nuchter en met beide benen op de grond. Zijn hart ligt bij voetbal en reizen. Het opbouwen van sterke relaties geeft hem energie.


Gast
Marc Timmer
Manager marketing & communicatie, FC Emmen

Marc Timmer is de manager marketing en communicatie van FC Emmen. Vanuit deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het bouwen van het merk FC Emmen.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen