PayPal geeft concrete tips om online groei vast te houden

Gasten: Rik Goslinga Host: Rik Goslinga
PayPal geeft concrete tips om online groei vast te houden

De gouden eeuw voor veel ondernemers is voorbij. Groei realiseren en vasthouden is niet makkelijk. Hoe zorg je in economisch onzekere tijden voor gezonde groei? PayPal geeft tips.

Met de crisis, inflatie, en afnemende koopkracht is de uitdaging voor bedrijven om de online groei van tijdens de pandemie door te zetten. In deze video geeft Rik Goslinga (PayPal) zijn visie op trends en ontwikkelingen en deelt hij tips voor online bedrijven om te blijven groeien. Waarbij hij inzoomt op verschillende aspecten in de customer experience zoals efficiënte check-out, omnichannel, veiligheid en flexibiliteit van webshops.

1.6k


Gast
Rik Goslinga
Senior Director Enterprise Customer Success Europe and Australia, PayPal

Rik Goslinga leidt Enterprise Customer Success in Europa en Australië bij PayPal. In deze rol is hij verantwoordelijk voor onze tot 1500 bestaande klanten met een team van 150 Customer Success managers in de belangrijkste markten.

Rik studeerde Business Information Technology aan de Universiteit Twente en voltooide een Management programma aan INSEAD.

Rik werkt sinds 2020 bij PayPal en heeft verschillende leidinggevende functies vervuld binnen Strategy en Product. Voordat hij bij PayPal kwam werken, werkte Rik lange tijd als strategieconsultant bij Kearney voor klanten binnen de hele betalingswaardeketen.

Rik woont in Nederland met zijn vrouw en 3 zoons.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.


Gerelateerde artikelen