Hoe vertaal je fysieke klantervaringen naar een online platform?

Gasten: Michael Oomen, Joey Buys Host: Michael Oomen, Joey Buys
Hoe vertaal je fysieke klantervaringen naar een online platform?

Bij het BBQ Experience Center staat de ervaring en beleving van buiten koken voorop.

Hun medewerkers zijn chefs die met passie en betrokkenheid aan de klanten vertellen over alles wat te maken heeft met bereiden van eten in de open lucht. Toen bleek dat de vraag naar producten groter was dan hun fysieke winkel aan kon, werd het tijd om te kijken naar een online platform dat dezelfde mate van ervaringen kon bieden.

In deze video vertellen Joey Buys (BBQ Experience Center) en Michael Oomen (YourFellow) hoe zij samen een platform hebben ontwikkeld dat kan rivaliseren met de unieke ervaringen die je als klant in de winkel krijgt. Zo hebben ze vol ingezet op video content en workshops, die de bezoeker van het online platform het gevoel geeft dezelfde service en kennis te ontvangen als in de winkel.


Gast
Michael Oomen
Co-founder, YourFellow

Your Fellow is een full-service online marketing bureau opgericht door drie enthousiaste vrienden, waaronder Michael. Hij is een jonge enthousiasteling met een passie voor online marketing en design. Michael wil zijn ervaring delen met lokale ondernemers.


Gast
Joey Buys
Chief BBQ Officer, BBQ Experience Center

Joey Buys is de oprichter van BBQ Experience Center. Binnen deze scale-up organisatie is hij verantwoordelijk voor strategie, groei en marketing. Hij staat altijd open voor een goed gesprek en nieuwe connecties.


Host
Irene Rompa
Host, Emerce

Irene is een psycholoog met meer dan vijftien jaar ervaring in de (deep)tech en startup/scale-up scene in Nederland en de Verenigde Staten. In 2023 heeft zij ervoor gekozen om all-in te gaan op hosting en moderatie. Daarnaast is zij afgestudeerd en heeft zij zich ingeschreven als mediator. Haar focus voor 2024 zal uitsluitend liggen op het hosten, modereren en bemiddelen. Irene is een host voor Emerce TV.


Over de collection

De agency cases van april

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
8 video's
19 sprekers

Gerelateerde artikelen