Betrouwbaarheid en soepelere check-out: digitale producten voor webshopeigenaren

Gasten: Maarten de Smit, Eleon Jonker Host: Maarten de Smit, Eleon Jonker
Betrouwbaarheid en soepelere check-out: digitale producten voor webshopeigenaren

Moeten de bezoekers van jouw webshop nog steeds een account aanmaken?

Hoewel gemiddeld 81,6 procent van de bezorgingen eenmalige aankopen bij een webshop zijn, stuurt 40 procent van de webshops nog steeds op het gebruik van een account. Maar waarom zou je als klant overal je gegevens willen achterlaten, zeker als je zo vaak een eenmalige bestelling plaatst?

Nieuwe tijden, nieuwe proposities

Met een aantal kersverse digitale proposities slaat PostNL een brug tussen e-commerce en de online shopper. Bij GSMpunt zijn ze enkele maanden geleden begonnen met twee pilots. Wat betekent dit concreet voor de e-commerce sector? En wat levert het op? In deze video komen Maarten de Smit, PostNL, en Eleon Jonker, GSMpunt, aan het woord.

6.0k


Gast
Maarten de Smit
Sr Business Development Mgr PostNL Digital Business, PostNL

Maarten is een aanjager van ideeën en heeft de capaciteit om deze om te zetten in concrete producten. Hij is een mooie combinatie van strategie, product en business ontwikkeling en street-smartness. Hij is verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontwikkeling van digitale proposities van PostNL. Als ondernemend type heeft hij verschillende, succesvolle ondernemingen opgericht.


Gast
Eleon Jonker
Marketing Manager, GSMpunt.nl

Eleon is een ervaren Sales & Marketing Manager met aantoonbare ervaring in de telecommunicatiebranche. Hij is vaardig in zoekmachineoptimalisatie (SEO), fotografie, verkoop, Google Analytics en marketingstrategie.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen