Salesupply over de toekomst van Customer Experience

Gasten: Jeroen Leenders Host: Jeroen Leenders
Salesupply over de toekomst van Customer Experience

Fashionmerken zijn verschoven van B2B naar het direct leveren aan eindklanten (D2C) en dat heeft grote impact op de bedrijfsvoering.

Het begrip customer experience is daarbij ontzettend belangrijk voor ze geworden. Ineens krijgen ze te maken met aspecten als een compleet andere logistiek, customer support, klantreviews en meningen op social media. Hoe ga je daar als merk mee om en waar moet je aan denken? Jeroen Leenders van Salesupply neemt je in deze video mee in de verschillende aspecten van customer experience gericht op internationaal succes.

618


Gast
Jeroen Leenders
Co-founder, Global Sales & Partnership Director Salesupply, Salesupply

Jeroen Leenders is co-founder van Salesupply en heeft meer dan 15 jaar ervaring in cross-border e-commerce. Vanuit zijn rol als sales- en partnermanager heeft hij een groot internationaal netwerk en heeft hij veel retailers geholpen om online succesvol te worden in Nederland en ver daarbuiten. Tussen deze bedrijven bevinden zich ook aansprekende fashionmmerken zoals Tori Burch, Carhartt, 7Forallmankind, Nikkie Plessen die gebruik maken van Salesupply om internationaal te groeien.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen