-

AdTech-industrie moet vertrouwen van consument terugwinnen

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor ogury. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met ogury’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Na jarenlang te zijn belazerd moet de digitale consument weer de keuze en controle krijgen over zijn eigen data. Alleen zo kan er weer vertrouwen komen.

De consument is het product geworden van de online advertentie-industrie. Het huidige AdTech-ecosysteem is achterhaald en moet plaats maken voor een nieuw ecosysteem dat floreert op traceerbare consent, 1st party data, unieke inzichten en een campagne die waarde creëert voor consument en adverteerder.

Florian Jonathans, Senior Sales Manager bij Ogury Benelux, gooit in deze Talk de knuppel in het hoenderhok. De online consument is volgens hem jarenlang bedrogen en leefde in de leugen dat internet gratis is. Hij bespreekt hoe merken en organisaties het vertrouwen van consumenten weer kunnen terugwinnen door te switchen naar advertenties die gebaseerd zijn op de vrije keuze van de consument. Want daarmee ontstaat vertrouwen en het besef dat er een waarde-uitwisseling plaatsvindt, waardoor consumenten bereid zijn hun data te delen. Dus laagdrempelig toestemming vragen, data veilig houden en niet afhankelijk zijn van derden.

Host: Roeland de Bruin (eigenaar van contentmarketing bureau Cool Content Company)

Spreker: Florian Jonathans (Senior Sales Manager bij Ogury Benelux)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond